Zabava

Priče o razvodu sve češće: Šta se dešava sa BRAKOM DŽULIJE ROBERTS

Dugogodišnji brak miljenice Amerike, 53-godišnje Džulije Roberts i 52-godišnjeg snimatelja Daniela Modere, posljednjih je godina nerijetko jedna od glavnih tema medija.

Priče o razvodu sve češće: Šta se dešava sa BRAKOM DŽULIJE ROBERTS
FOTO: PETER FOLEY/EPA

Iako se u nekoliko navrata šuškalo o razvodu, dvojac još uvijek nije podnio zahtjev za isti.

Međutim, magazin Woman's Day, svojevremeno je bio uvjeren kako je samo pitanje trenutka kada će glumica i snimatelj javno potvrditi kraj ljubavi koja traje od 2002. godine.

Šta se tačno dogodilo između Džulije i Daniela te kako se Leonardo Di Kaprio našao u sredini, donosimo u nastavku.

Prošle godine, Roberts i Modera fotografisani su tokom razgovora s glumcem nagrađenim Oscarom na desetoj godišnjoj svečanosti CORE-a u Los Anđelesu čiji je domaćin Šon Pen. Prema pisanju spomenutog medija, nevine interakcija dvoje glumaca izazvala je nelagodu kod glumičinog supruga jer je smatrao da ga isti ignorišu. Cijela situacija ubrzo je eskalirala žustrom raspravom supružnika, prenosi Story.

– Džulija je izgledala prilično zadivljeno dok je slušala Di Kaprija. Bilo je prilično neugodno gledati kako Deni često izostaje iz njihovih ugodnih razgovora. Cijelo je vrijeme bacala taj blistavi osmijeh na Lea, dok je Deni izgledao poput trećeg kotača na Džulijinoj i Leovoj noćnoj zabavi – ispričao je neimenovani izvor za navedeni tabloid, a potom otkrio detalje rasprave koja se iza toga odvila među supružnicima.

– Prvo je Deni pokušao nježno pokrenuti temu, ali, kao što Džulija to često čini, ignorisala je njegovu zabrinutost. Deniju je to bila ‘kap koja je prelila čašu’. Insistirao je na tome da ga dodatno ponižava u trenutku kad svi američki mediji pišu o njihovom razvodu. Kladio bih se da su te noći spavali u odvojenim spavaćim sobama – zaključio je izvor.

Prihvati notifikacije