Zabava

PRIJA "POTOPILA"ARENU Pjevačica se na koncertu kroz suze obratila Filipu, publika u transu (FOTO)

Aleksandra Prijović, folk zvijezda, otpočela je svoj drugi solistički koncert u Štakr Areni.

Aleksandra Prijović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Hala je, kao i prve večeri kada je Prija dovela atmosferu do usijanja, krcata, a mlada pjevačica pojavila se na bini u elegantnoj crnoj haljini sa korsetom i raspametila masu.

Pjesmom “Za nas kasno je” Aleksandra je započela drugo spektakularno veče u Areni, a publika ju je već od prvog takta pozdravila gromoglasnim aplauzom, te je zajedno sa njom zapjevala već prve stihove.

Aleksandra Prijović u areni
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
Aleksandra Prijović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Zato je publiku večeras pozdravila posebnom porukom.

– Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mjesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pjevamo – rekla je ona, dok je publika neprestano vrištala od sreće, piše Blic.

Aleksandra Prijović
FOTO: FOTO:LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER

Poslije prvog stajlinga koji je činila crna haljina u kojoj je imala gola leđa, na red je došla crvena kožna.

Atmosfera u prepunoj Areni bila je uzavrela. Ljudi su sa muzičkom zvezdom u glas pjevali njene hitove, a Prijovićka je bila na ivici suza.

– Mnogo je lijepo kad sebi ispuniš želju. Nevjerovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pjesama koje sam ikad snimila – “Devet života”. On mi je posvetio stih “Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi” – kroz suze je rekla pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije