Banjaluka

PRIJAVE DO 5. JULA Produžena akcija "Biramo najuređenije"

Akcija Gradske uprave pod nazivom "Biramo najuređenije", produžena je za jednu sedmicu i trajaće do 5. jula.

PRIJAVE DO 5. JULA Produžena akcija "Biramo najuređenije"
FOTO: GRAD BANJALUKA

Iz Gradske uprave su istakli da je zbog zainteresovanosti sugrađana, komisija odlučila da produži rok za prijave kako bi svi mogli da prijave svoja dvorišta i učestvuju u ovoj akciji koja se organizuje 19. godinu uzastopno.

– Tako i ove godine, pod sloganom “Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad”, biramo najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon – kažu iz Grada.

Imajući u vidu neizvjesnost epidemiološke situacije, naglasili su da je potrebno da se uz prijavni list dostavi 10 fotografija, u slučaju da izlazak komisije na teren ne bude izvodljiv.

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banjaluka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banjaluka.

Za dodatne informacije, građani se mogu obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774).

Prihvati notifikacije