Banjaluka

PRIJAVE U TOKU Rok za predaju zahtjeva za besplatne karte za javni prevoz za penzionere do 26. avgusta

U toku su prijave za besplatne karte za javni prevoz za penzionere sa najnižom penzijom – do 285 KM, a rok za prijem zahtjeva otvoren je do 26. avgusta.

PRIJAVE U TOKU Rok za predaju zahtjeva za besplatne karte za javni prevoz za penzionere do 26. avgusta
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Uzimajući u obzir i trajanje procesa izrade karata, iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve napominju da zahtjevi koji ne budu predati u navedenom roku neće moći biti realizovani.

Pročitajte još

Zahtjeve i dokumentaciju neophodne za dodjelu besplatnih karata ove kategorije mogu podnositi do 26. avgusta svakim radnim danom od 8 do 15 časova u prostorijama Doma omladine Banjaluka.

Uz prijavni obrazac, potrebno je priložiti aktuelnu potvrdu o prebivalištu na teritoriji Grada Banjaluka, ne stariju od šest mjeseci, kopiju rješenja o utvrđivanju penzije izdatog od strane Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske, kopiju čeka penzije za posljednji mjesec prije podnošenja zahtjeva, dokaz (potvrdu) o visini srazmjerne penzije izdate od strane Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske (ovo se odnosi samo na penzionere koji ostvaruju pravo i na penziju iz inostranstva), i kopiju prethodne mjesečne karte za javni prevoz, ukoliko su je koristili (uslov se ne odnosi na nove korisnike).

Prihvati notifikacije