Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRIJAVITE SE Filozofski fakultet finansira studentske projekte

Banjaluka
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Filozofski fakultet Univerziteta u Banjaluci objavio je poziv za finansiranje studentskih projekata koji treba da podstaknu studentski aktivizam, te razvoj ideja za rješavanje određenih problema u zajednici koji imaju veze s naučnim oblastima i studijskim programima (Filozofija, Učiteljski studij, Istorija, Predškolsko vaspitanje, Psihologija, Pedagogija) na ovom fakultetu.

Filozofski fakultet će ukupno finansirati 6 projekata koje izvode studenti, sa 500 KM po projektu.

– Izvođenjem projekta studenti će imati priliku da realizuju svoje ideje, koje povezuju naučne oblasti kojima se bave sa srodnim problemima u zajednici. Na taj način će steći nova praktična iskustva o upravljanju projektima, suočavanju s društvenim problemima, ali i referencu u biografiji. Nadamo se da će se prijaviti što veći broj studentskih timova, te da ćemo ovu praksu nastaviti i u budućnosti – saopšteno je sa fakulteta.

Na konkurs mogu da se prijave svi studenti koji imaju zvanični status studenta Filozofskog fakulteta. Za svaki projekat potrebno je imati mentora iz reda nastavnika ili saradnika koji su zaposleni na fakultetu.

Poziv je otvoren do 31. decembra.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO