Svijet

PRIJETIO PLASTIČNIM PIŠTOLJEM Uhapšen maloljetnik zbog krivičnog djela prinuda

Policija je uhapsila i podnijela krivičnu prijavu protiv L.G. (17) sa Kosova zbog sumnje da je da je izvršio krivično djelo prinuda.

PRIJETIO PLASTIČNIM PIŠTOLJEM Uhapšen maloljetnik zbog krivičnog djela prinuda
FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ/RINGIER

T.P. je sinoć oko 23. 30 policiji na Žabljaku prijavio da ga je nepoznata osoba u toku večeri uz prijetnju pištoljem primorala da ga iz mjesta Ravna Reka u opštini Bijelo Polje preveze do Žabljaka – saopšteno je iz Uprave policije (UP).

L.G. je zaustavio T.P. i uz prijetnje pištoljem primorao ga da vozilo preusmjeri u pravcu Žabljaka.

Pročitajte još

– T.P. se, kako je naveo, kretao iz pravca Berana u pravcu sela Babajići u opštini Bijelo Polje. U mjestu Ravna Reka zaustavila ga je njemu nepoznata osoba koje ga je na stranom jeziku pitala da ga preveze do Žabljaka. Međutim, kada mu je T.P. saopštio da ne ide u tom pravcu, L.G je ušao u vozilo i uz prijetnju pištoljem ga primorao da vozilo usmjeri u pravcu Žabljaka. Na putu ka Žabljaku L.G je pozlilo, zbog čega je T.P. naredio da zaustavi vozilo, a koju priliku je T.P. iskoristio da se udalji i pozove policiju – naveli su iz UP.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac po čijem su nalogu policijski službenici identifikovali, locirali i uhapsili osumnjičenog L.G, piše CDM.

– L.G je kod sebe imao igračku pištolja, kao i mobilni telefon koji je ukrao iz vozila T. P – dodaju iz Policije.

Protiv L.G. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda.

Prihvati notifikacije