Banjaluka

Prilika koja se NE PROPUŠTA: U LOFT Design House kreće DESET DANA LUDO NISKIH CIJENA

Ako ste strpljivo čekali na onu priliku da po izuzetno povoljnoj cijeni ugrabite odlične komade namještaja, dekoracija ili tapeta u Banjaluci, ona je upravo stigla.

Prilika koja se NE PROPUŠTA: U LOFT Design House kreće DESET DANA LUDO NISKIH CIJENA
FOTO: LOFT

Salon namještaja LOFT Design House od subote, 19. septembra, kreće s akcijom „10 dana ludo niskih cijena“, u kojoj su svi izloženi proizvodi u ovom salonu sniženi i do 70 odsto!

U unikatnom prostoru salona, smještenog u krugu Čajevca, na popustu će biti čak 500 komada namještaja, tapeta, zavjesa, rasvjete i dekoracija, po kojima je ova kuća dizajna već poznata.

Salon na adresi Jovana Dučića 25 već je omiljeno mjesto za inspiraciju i kupovinu mnogima koji se na bilo koji način bave uređenjem enterijera, a sada se sa njegovom bogatom ponudom mogu upoznati i oni koji su za to čekali odličnu priliku.

U LOFT ponudi nalazi se preko 40 svjetski poznatih brendova, kao i eksluzivna linija namještaja s domaćim potpisom, na koju su iz ove kuće posebno ponosni.

Salon i show room LOFT Design House je mjesto stalnih akcija i super cijena, a tokom nove akcije, od 19. do 29. septembra, dodatni popusti će se obračunavati na blagajni.

Ljubazno osoblje LOFT-a sve ljubitelje dobrog dizajna očekuje uvijek od ponedjeljka do petka od 9 do 21 čas, te subotom od 9 do 19 časova.

A. E.