Zabava

Princ Džordž napunio osam godina: Kejt je objavila rođendansku fotografiju sina (FOTO)

Sin britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton, princ Džordž danas puni osam godina, a povodom rođendana njegovi roditelji su objavili novu fotografiju svog najstarijeg djeteta.

Princ Džordž napunio osam godina: Kejt je objavila rođendansku fotografiju sina (FOTO)
FOTO: JOHN SIBLEY/POOL/EPA

U skladu sa tradicijom, fotografiju je slikala vojvotkinja od Kembridža Kejt, koja je strastvena prema fotografiji, prenosi CNN.

– Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža veoma su zadovoljni što mogu da podjele novu fotografiju princa Džordža uoči njegovog osmog rođendana – navodi se u saopštenju Kengsingtonske palate.

Fotografija prikazuje nasijanog Džordža kako pozira u tamnoplavoj i narandžastoj prugastoj majici napolju sa poljem poljskog cvijeća iza njega.

“Izgleda kao otac”, “Koliko samo liči na Vilijama”, “Neverovatno je koliko podseća na svog tatu, ali i na prabaku”, “Sve više i više liči na Vilijama”, samo su neki u moru sličnih komentara ispod fotografije.

Kensingtonska palata rekla je da je Kejt snimila fotografiju ranije u julu u Norfolku, njihovoj porodičnoj rezidenciji izvan Londona.

Pročitajte još

Princ Džordž Aleksander Luis rođen je 22. jula 2013. godine u bolnici Svete Marije u centralnom Londonu, a treći je u redu za britanski presto iza svog oca Vilijama i dede Čarlsa.

Prvi put se u javnosti pojavio samo dan kasnije kada su ga roditelji sa ponosom predstavili svetskim medijima na stepenicama bolnice, prenosi Žena Blic.

Prihvati notifikacije