Zabava

Pripreme za dolazak kćerkice na svijet: Umjesto prisustva na porođaju, Marko planira poslati dron da snima

Luna Đogani i Marko Miljković vjenčali su se najprije u opštini, a potom i u crkvi, te sada obavljaju posljednje pripreme za dolazak kćerkice na svijet.

Pripreme za dolazak kćerkice na svijet: Umjesto prisustva na porođaju, Marko planira poslati dron da snima
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Luna je u devetom mjesecu trudnoće, a ona i Marko s nestrpljenjem čekaju da im se rodi nasljednica, kojoj će dati ime Mia.

Miljković je sada otkrio da će se Luna poroditi u GAK “Narodni front”, ali i da on neće moći da bude uz nju na porođaju, zbog pandemije korona virusa, prenosi Blic.

– Znate šta sam smislio. Što se mene lično tiče, ako bude otvoren prozor u “Narodnog fronta”, gde ona bude bila u prostoriji, poslaću dron na prozor. Ja sam se trudio da potegnem veze, ali zbog korone ne bih želio da ugrožavam nikoga. Volio bih da budem na porođaju, a to ću tako što ću poslati dron da vidim šta se tu dešava. Naravno dron snimak je za mene, nećemo ga objaviti na internetu – rekao je Marko kroz osmijeh za “Toxic TV”.

Luna je, podsjetimo, nakon vjenčanja otkrila da je na svoje prezime Đogani dodala Markovo Miljković.

– Uzimam prezime. Luna Đogani ostaje, ali dodala sam Miljković i mislim da mi odlično stoji. Sad sam Luna Đogani Miljković u dokumentima. A umjetničko sam Luna Đo Mi. Sad se sve mijenja – rekla je Luna.

Prihvati notifikacije