Banjaluka

PRIPREMNI RADOVI Sutra odvoženje otpada sa prostora kina "Kozara"

Počeli su pripremni radovi na odvoženju građevinskog otpada sa prostora nekadašnjeg kina „Kozara“, a sam odvoz materijala trebalo bi da počne sutra.

PRIPREMNI RADOVI Sutra odvoženje otpada sa prostora kina "Kozara"
FOTO: ALEKSANDAR ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

-Obaviješteni smo od strane investitora da su počele pripreme na terenu, a od sutra će krenuti kamioni sa građevinskim šutom nekadašnjeg kina potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Podsjećamo, sa vlasnikom objekta dogovoreno je da se ukloni građevinski otpada, ali to nije u funkciji početka bilo kakvih drugih radova na ovoj lokaciji, već je riječ isključivo o uređenju ovog prostora.

Pročitajte još

Za bilo kakve druge radove u vezi sa ovom lokacijom, Gradska uprava će konsultovati stanare iz okolnih zgrada koji se protive gradnji planiranog objekta.

Za vrijeme odvoženja građevinskog materijala moraće se ukloniti „živa zelena ograda“ u Aleji Svetog Save, te privremeno nasuti zeleni pojas koji će služiti kao izlaz. Sve ove površine će se nakon završetka odvoženja, vratiti u prvobitno stanje.

Kretanje kamiona u stambenom bloku, kao i izlaz kamiona će se obavljati pod fizičkim obezbjeđenjem od strane izvođača radova, koji je dužan i da čisti odnosno spriječi prljanje javnih površina.