Zabava

Danijela i Ivan OBRADOVALI PUBLIKU novim duetom: U ovo nevrijeme šaljemo SNAŽNU PORUKU

Ivan Mileusnić i Danijela Karić snimili su novu duetsku pjesmu, nakon što je njihova prethodna zajednička numera "Voleti tebe" naišla na dobar odjek kod publike.

Danijela i Ivan OBRADOVALI PUBLIKU novim duetom: U ovo nevrijeme šaljemo SNAŽNU PORUKU
FOTO: IVANMILEUSNIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nova pjesma nosi naziv “Zajedno”, tekst i muziku potpisuju Vladimir Danilović i Nemanja Filipović, dok je aranžman uradio Nemanja Filipović, prenosi Blic.

– Uglavnom uvijek tražimo neku lijepu, posebnu pjesmu da snimimimo i otpjevamo jer je danas realnost preplavljeno svim i svačim. Uvažavam i cijenim tudje izbore ali smatram da je danas veoma teško napraviti pravi izbor i ostvariti uspjeh, održati nivo i kavlitet da pjesma ima suštinu, da traje dugo, vječno i kad nas ne bude bilo. Ovoga puta nova pesma “Zajedno” je pronašla nas i zbog toga sam zaista neizmerno srećna i sigurna da je to to. Zapravo gospodin Vlada Danilović nam je poslao pjesmu i rekao poslušajte, mislim da je baš kao pisana za Ivana i tebe. Bio je u pravu. Zaljubili smo se u nju na prvo slušanje. Mislim da je poruka ove pesme jako važna i da je na kraju najbitnije zaista da smo svi zajedno jer je to prava sreća i ono što vredi. Nadam se da će se i vama svima svideti kao i nama, uživajte, slušajte, pjevajte, volite se, jer ko pjeva zlo ne misli – rekla je Danijela.

– Mnogi će reći da nije vrijeme za pjesmu i ovakve stvari. Muzika nije naš posao i ono od čega živimo, ali jeste ono što nas je povezalo i što nas pokreće svakoga dana. Kao što reče Danijela: “Ko pjeva, zlo ne misli!”. Mi smo oboje rasli uz muziku, ostvarilvali uspjehe uz nju, zaljubili se uz muziku, išli u porodilište uz muziku, patili uz muziku…. Ona je dio našeg svakodnevnog života i naš najljepši hobi. Iako je hobi mi veoma posvećeno pristupamo svakom našem projektu i trudimo se da ostavimo trag za nama i uvijek pošaljemo neku lijepu poruku. Smatram da je očuvanje duha i svesti veoma važno a kako drugačije nego uz raspoženje i pozitivnu energiju koju muzika uvek donosi. Zato smo se i odlučili da u ovo nevrijeme i zlo doba kada vlada nemilosrdna pandemija mi pošaljemo snažnu poruku i primjer drugima šta znači ljubav, porodica i zajedništvo. Što bi Danijelin stric Bogoljub rekao: “Porodica je najsigurnije mjesto!”. Mislim da ćemo spotom koji tek planiramo da objavimo još više uspjeti sve to da dočaramo – kazao je Ivan.