Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRIŠTINA U ŠOKU Rama objavio video sa mapom Kosova u okviru Srbije

Politika
Autor:

Foto: Vladislav Mitić/RAS Srbija

Albanski premijer, Edi Rama, na svom Fejsbuk profilu objavio je video zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je Kosovo u okviru Srbije.

– Premijer Republike Albanije, Edi Rama, upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana Republika Kosovo u okviru teritorije Srbije – prenijela je prištinska Gazeta Expres.

MIRËMËNGJES 😃dhe me hartën e investimeve për sigurimin e furnizimit 24 orë me ujë në zonat rurale të vendit nga veriu në jug, ju uroj një ditë të mbarë 😊

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 19. November 2019

Rama je uobičajeno svojim Fejsbuk pratiocima poželio dobro jutro na Fejsbuku, uz video-zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbjeđivanje 24-časovnog snabdjevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, “sjevera do juga”, Albanije.

– Ono što brine, kao što možete primjetiti, jeste da je teritorija Republike Kosovo ostavljena unutar Srbije – piše Expres.

Kakve će biti reakcije zvanične Prištine na ovakav potez albanskog premijera za sada nije poznato, ali razilaženja sa Tiranom došla su do izražaja naročito poslije nedavnog sastanka o takozvanom “malom Šengenu” na koji Hašim Tači nije želio ode.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO