Sport

PRITISAK NA ZRINJSKOM Borac želi pobjedu u derbiju za korak bliže tituli

Poslije teške pobjede nad Krupom ekipi Borca slijedi derbi susret protiv Zrinjskog.

PRITISAK NA ZRINJSKOM Borac želi pobjedu u derbiju za korak bliže tituli
FOTO: DARKO DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA

Strateg banjalučkih crveno-plavih Marko Maksimović kaže da njegov tim nema opterećenje, već da je pritisak na Mostrcima.

– Zrinjski je sebe doveo u tešku situaciju, pod znakom pitanja im je plasman u Evropu. Timu koji ima Bilbiju, Todorovića, Jakovljevića, Enina i da ih ne nabrajam dalje se ne prijeti. Međutim i mi imamo isto tako kvalitetnu ekipu ili čak bolju. Ja volim ovakve utakmice, za njih ne treba da posebno da motivišeš igrače. Gosti će doći ovdje da traže prijeko potrebne bodove, ali se i mi dosta toga pitamo – rekao je strateg Velikana iz Platonove.

Stručni štab Borca pored od ranije povrijeđenih Bojana Pavlovića, Jove Lukića i Marka Jovanovića neće moći da računa na Almedina Ziljkića koji je protiv Krupe doživio povredu zadnje lože i Aleksandra Subića koji pauzira zbog žutih kartona.

FOTO: DARKO DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: DARKO DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA

Na golu će zbog izostanka Pavlovića i ovog puta biti Nikola Lakić.

– Nema sumnje da Zrinjski posjeduje veliki kvalitet, najveća opasnost nam prijeti svakako od Bilbije, moramo biti oprezni u prekidima gdje se ističe Jakovljević, a imaju veliki kvalitet po bokovima. Imamo i mi naš cilj, sa tri boda bi ovjerili plasman u Evropu što nam je cilj i bez obzira na to ko će igrati daćemo sve od sebe da dođemo do trijumfa kojim bi ostvarili prvi plan – poručio je Lakić.

Prihvati notifikacije