Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Priznao da je pretukao bivšeg košarkaša Partizana, pa sklopio sporazum na sedam mjeseci KUĆNOG ZATVORA

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Dušan Silić, sin biznismena iz Jakova, priveden je na saslušanje u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je u nedjelju pretukao Nemanju Bezbradicu nekadašnjeg košarkaša Partizana, i inače bivšeg dečka Dare Bubamare.

Kako je potvrđeno Blicu Silić je priznao djelo i sa tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice kojim je osuđen na sedam mjeseci kućnog zatvora.

Očekuje se da nadležni sud potvrdi sklopljeni sporazum između Silića i tužilaštva.

Bezbradicu u lokvi krvi kobnog dana pronašla njegova majka, u Ulici vožda Karađorđa u Jakovu, nedaleko od njihove kuće. Povrijeđeni Bezbradica je prevezen u medicinsku ustanovu i poslije pregleda je ustanovljeno da ima frakturu lobanje i povredu noge.

Iako je povrijeđeni bivši košarkaš odbijao da policiji ispriča ko ga je i zašto pretukao, istražitelji su došli do saznanja da je on u nedjelju uveče stajao sa jednom osobom na ulici kada mu je sa leđa prišao osumnjičeni Silić. Napadač ga je nekoliko puta udario, a kada je Bezbradica pao u nesvijest, pobjegao je. Osumnjičeni Silić u tom momentu nije bio dostupan istražiteljima, pa je za njim raspisana potraga. Tri dana njegov mobilni telefon nije bio dostupan, nakon čega se sam prijavio policiji.

Silićev otac i nakon toga tvrdio je da su Dušan i Bezbradica bili u dobrim odnosima, kao i da ga nije njegov sin napao. Međutim, dan kasnije, Dušan Silić priznao je krivično djelo i sklopio sporazum sa tužilaštvom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO