Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRIZNAO DA JE SPAVAO SA STARLETOM Ana Korać pobjesnila, ono što mu je poručila će ZGROZITI SVE

Zabava
Autor:

Foto: screenshot TV Pink

Marko Janjušević Janjuš tvrdi da je imao intiman odnos sa Anom Korać u prvoj sezoni “Zadruge”. O vezi bivšeg košarkaša i starlete šuškalo se i ranije, a sada je on napokon priznao da je među njima bilo i nečeg više od prijateljstva.

Janjuš je tajnu dvije godine skrivanu ispričao u rijalitiju tokom svađe sa Dejanom Dragojevićem, rođenim bratom Aninog vjerenika Davida.

– Svaki dan ću da te pljujem i maltretiram. Ma zabraniću ti ulazak u Beograd – prijetio je Janjušević i potom pljunuo Dejana u lice, na šta mu je ovaj uzvratio:

– Puno je groblje tih što prijete! Idi u produkciju i popij lijekove da se smiriš.

Foto: Nemanja Jovanović/RAS Srbija

Nervoznog Janjuša je ovo još više razbjesnilo.

– Ma ima da te j***m svaki dan! Vidjećeš šta će te snaći – urlao je nekadašnji sportista, na šta mu je Dejan odbrusio:

– Ti? Koga bre ti možeš da j***š? Koga si ti j***o?

Janjuša je ovo isprovociralo, pa se prodrao:

– J***o sam ti najmilije! Znaš ti koga, da je ne pominjem sada.

Pošto je jasno aludirao na njegovu snaju Anu Korać, Dejan je odmah skočio.

– Što uvlačiš Anu u ovu priču?! Sram te bilo! – rekao je Davidov brat, a u cijelu priču se onda umiješala i Miljana Kulić:

– Svi znamo da si imao intiman odnos sa njom na stepeništu u “Zadruzi 1”. Zbog toga si i pobjegao iz rijalitija. Kakav si ti muž kad si ženu Enu prevario sa prostitutkom. Zbog jedne starlete si ostao dužan Pinku 50.000 evra.

I dok Janjuševo priznanje uveliko potresa “Zadrugu”, Ana tvrdi da je on sve to izmislio:

– Što je babi milo, to joj se i snilo! Možda u njegovim snovima, p***a mu materina bolesna. On je opsjednut mnome – kaže Koraćeva za Informer.

Ana i Janjuš su bili veoma bliski tokom prve sezone rijalitija, bez obzira na to što on ima ženu. U jednom trenutku kamere Pinka su zabilježile kada je nekadašnji košarkaš Koraćevoj prošaputao “Volim te”. On je ubrzo poslije toga pobjegao iz “Zadruge”, a u ovoj sezoni je priznao da mu je afera sa starletom najveća životna greška.

– Više nikada neću uraditi ništa slično. Ovoga puta sam na distanci sa djevojkama. Pogriješio sam tada, kajem se! – ispričao je Janjušević.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO