Zabava

PRIZNAO JE SVE Darko Lazić se oglasio nakon priče da se rastao sa ženom

Darko Lazić oglasio se nakon vijesti da ga je vjerenica Marina Gagić ostavila, a koja je uslijedila nakon što ga je otpratila sa Instagrama i obrisala sve osim jedne njihove zajedničke fotografije.

PRIZNAO JE SVE Darko Lazić se oglasio nakon priče da se rastao sa ženom
FOTO: TWO LOUDER TV/YUTUBE/SCREENSHOT

Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj – počeo je Darko za Telegraf Jetset, pa nastavio:

– Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, sporječkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej.

Prethodno su se za Blic oglasile Marina Gagić, kao i Branka Lazić, Darkova majka.

Pročitajte još

– Ja više ne pripadam javnom svijetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – rekla je za Blic Marina Gagić, dok je Branka bila vidno potresena.

– Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov broj, pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mješala – rekla nam je Darkova majka.

Prihvati notifikacije