Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRIZNAO KAKO JE UKRAO AUTOMOBIL Gagi Đogani izazvao lavinu smijeha u Zadruzi 

Zabava
Autor:

Foto: Zadruga/Screenshot

Gagi Đogani se juče ispovjedao na imanju u Šimanovcima, a učesnici rijalitija “Zadruga 3” su pomno slušali sve ono što je imao da ispriča, nerijetko ga isprativši lavinom smijeha.

– Kad sam živio u Švedskoj, strašno sam želio da idem na koncert Majkla Džeksona, ali karte su bile jako skupe, a pritom je i put do tamo mnogo koštao – počeo je priču denser, ističući da se sve to događalo dok je njegova tadašnja supruga Anabela Atijas bila trudna, odnosno prije rođenja Lune Đogani.

– Sestra je meni i bratu skupila pare za kartu jer je znala koliko smo žarko željeli da idemo, ali opet nismo imali za put. I onda je moj brat uzeo kola – nastavio je priču Gagi, što je Anabela ispratila uz podsmjeh poručujući da su automobil ukrali.

Foto: Zadruga/screenshot

– Moj brat je otvorio automobil žicom. I tako, krenuli smo, rezervoar je, na našu sreću, bio pun jer ne bismo inače imali za gorivo. Ja sam u jednom momentu sjeo za volan iako nisam nikad prije vozio. I, da zlo bude gore, zaustavio mi se auto baš kada je naišla policija. Oni su nas zaustavili, ali smo uspjeli to nekako da prođemo i odemo na koncert – ispričao je Đogani.

– Kad se završio koncert, opet nismo imali pare da se vratimo nazad, pa smo se prijavili u policiju i priznali tu krađu. Švedski zakoni su takvi da su oni riješili to jer njima nije u interesu da neko ode iz njihove zemlje a da je prekršio zakon. To su nam skinuli od plata – dodao je, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO