Sudbine

PRIZORI KOJI SLAMAJU SRCA Maradona je ovako provodio vrijeme s kćerkama (FOTO)

Napustio nas je slavni Dijego Maradona, prepričavaće se njegovi golovi, svi njegovi potezi na terenu, a mnogo emocija bude i ovakve fotografije.

PRIZORI KOJI SLAMAJU SRCA Maradona je ovako provodio vrijeme s kćerkama (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

Prije nekoliko dana kćerka Maradone Đanina Maradona na Instagramu je objavila post u čast njegovog 60. rođendana i sliku sa njim, nastalu prije više decenija:

– Moj sjajan primjer za sve što jeste i što nije. Neko kome se divim, juče, danas i zauvijek. Naučio me je da praštam, da opraštam sebi. Da izgubim sebe pa da ponovo pronađem sebe i počnem iznova. Srećan 60. rođendan mom uraganu… Mojoj omiljenoj Škorpiji, tako tvrdglavoj i stvarnoj, najautentičnijem ocu.

Dijego se nije uvijek mirio sa ljubavnim izborima svoje kćerke, a umio je i da se javno obračuna s njima.

Primjera radi, Đanina je prošle godine na Instagramu napisala: “Ne umire jer je njegovo tijelo tako odlučilo, on se ubija iznutra i to ni ne shvata. Ne vjerujem u parametre normalnog, to je daleko od realnosti onog što zaslužuje. Molite se za njega. Molim vas! Hvala”, a onda je on odgovorio: ” Želim da vam poručim da ne umirem, mirno spavam jer radim. Ne znam šta je htjela da vam poruči. Kada ostarite svi više brinu šta ćete im ostaviti, a one o vama. Djeci neću ostaviti ništa što sam tokom života zaradio, sve ću donirati”.

Bio je to ipak kratkotrajni izglet. Ljubav oca i kćerke bila je jača od nesuglasica.

Đanina je danas na Instagramu prije nekoliko sati objavila sliku murala genija fudbala kraj koje danas svi zastaju.

Jedna od najkontraverznijih sportskih ličnosti u istoriji Maradona je kćerku Đaninu (31) koja mu je podarila unuka, dobio sa bivšom suprugom Klaudijom Viljafante – u tom braku dobio je i kćerku Dalmu.

Dalma danas ima 33 godine i postala je mama. I na njenom profilu kao i na profilu njene mlađe sestre mogu se vidjeti zajedničke footgrafije sa ocem.

Kralj fudbala Maradona je 1996. u vezi sa izvjesnom Argentinom dobio kćerku Janu koja mu je na Instagramu čestitala jubilarni rođendan poručivši da od njega učila da se nikada ne odustaje, učila o ljubavi… On je za neke možda najbolji fudbaler u istoriji, ali je za nju najbolji otac na svijetu, njen idol.

Maradona je imao još petoro djece, a dvojica sinova koji nosi njegovo ime, prenosi Žena Blic.