Zabava

PRODAVALA VEŠ MAŠINE I TRAKTORSKE GUME Srpska glumica se i OVAKO snalazila devedesetih

Glumica Ivana Mihić posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti, a na račun izgleda u petoj deceniji dobija samo komplimente.

PRODAVALA VEŠ MAŠINE I TRAKTORSKE GUME Srpska glumica se i OVAKO snalazila devedesetih
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

U karijeri je ostvarila brojne zapažene uloge, a kako je u jednom prilikom otkrila, sam početak joj nije bio lak, ali se tih devedesetih nije libila da zasuče rukave i snađe se. Uspijeh nije izostao.

– Sa samo 25 godina, kada posla nije bilo niotkuda, a ja nisam htjela da sjedim i dopustim da mi prođu dragocjene godine u čekanju, osnovala sam producentsku kuću „Horizont“ i uspjela da proizvedem tokom narednih nekoliko godina četiri igrana filma, jednu TV seriju i više kraćih formi. Sve sam počela da radim sjedeći na podu svoje sobe. Prvih godinu dana sama sebi sam bila i sekretarica i kurir i vozač – svojevremeno je ispričala glumica i producentkinja Ivana Mihić, piše Blic.

Hvala ansamblu predstave NEKI TO VOKE VRUĆE sa kojima sam igrala 14 godina , od prvog dana premijere pa 14 narednih godina – pred prepunom salom! Ljubim vas sve! 👍🏻💋 #nekitovolevruce #ivanamihic

Posted by Ivana Mihic on Wednesday, February 7, 2018

Ivana nije htjela da tako lako odustane od svojih snova, te je nalazila razne načine kako bi snimala filmove

– Desilo se tako da sam greškom otišla u firmu koja je uveliko bila pod stečajem. Ponudila sam im da otkupe četrnaest mašina za pranje veša koje sam dobila kao sponzorstvo. Računala sam da ću uspjeti da ih prodam i tako dođem do para za snimanje. Ljudi iz firme pod stečajem su me zbunjeno gledali i na kraju predložili da im ostavim mašine i da će ih oni zamijeniti za čips koji ću moći daleko lakše da prodam. I tako sam se riješila mašina, ali sam dobila šleper čipsa koji je imao rok trajanja – otkrila je ona tada i dodala:

– Ipak, u to vrijeme čips se dobro kotirao, pa sam cijeli kontingent rasprodala prije isteka roka trajanja. Kroz moje ruke prošao je i pocinkovani lim, cijevi svih mogućih profila i cola, burad bitulita, kante gipsa, drvna građa, bodljikave žice… U formi kompenzacije našli su se: sredstva za sterilizaciju, stočna hrana, krmno brašno, džakovi hibridnog kukuruza, traktorske gume i pelene.