Zabava

Progovorila o djeci i mužu: Evo šta radi Konstrakta u komšiluku dva dana nakon Evrovizije (VIDEO, FOTO)

Ana Đurić Konstrakta osvojila je 5. mjesto na popularnom takmičenju Evrovizija.

Progovorila o djeci i mužu: Evo šta radi Konstrakta u komšiluku dva dana nakon Evrovizije (VIDEO, FOTO)
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Dva dana nakon finala, Konstrakra se vratila u Srbiju i čini se nastavila svoj život onako kako ga je vodila prije pobjede na Beoviziji 2022, nakon koje je doživjela veliku popularnost.

Komšije su o Ani Đurić do sada imale samo riječi hvale, a ona im se sada vratila i prvo što je učinila dan nakon povratka u Srbiju, sjela baš u kafić u komšiluku da popije kafu, kao sav normalan svijet. Nisu mi se još slegli utisci. Kada sam došla u Srbiju, dočela me je gomila obaveza. Ono što meni sad isplivava kao najbitnije od svega jeste ta podrška koja se desila sa svih strana, možda još i važnije od naših komšija. Mislim da je lijep društveni događaj da se desilo to prepoznavanje i ujedinjenje – rekla je Konstrakta.

Pročitajte još

Konstrakta je navela da je vidjela snimak kako su svi gledali zajedno Evroviziju ispred njene zgrade. Da, da vidjela sam. To mi je super. Naš komšiluk je divan. Super su se organizovali i za njih je to jedan divan događaj, da se jedno veče provedu – rekla je ona.

Komšije su do sada o Konstrakti pričali da je ona jedna obična žena, pa je pjevačica otkrila koliko joj sada smeta popularnost.

– Smetaju mi situacije kada ja izađem u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako da ja dajem intervju, mislim da ja nisam sad neki spektakl – naglasila je.

Ana je otkrila i planove za ljeto. Idu koncerti, bavimo se onim čime se inače bavimo.

– Ja ne znam koji je spisak svih nastupa koje ćemo imati – poručila je Konstrakta.

FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Pjevačica je otkrila i kako su reagovali njena djeca i muž na Evroviziju.

– Djeca su super reagovala na moj povratak. Nisam bila odsutna samo za ovaj put u Torino, ja sam praktično prethodnih dva mjeseca unazad od jutra do sutra imala obaveze. Mislim da će sada sve to nekako da se slegne i dođe na svoje mjesto. Pa, kako djeca reaguju, vole sve što se dešava. Moj suprug je analitički tip koji nije nikad pratio Evroviziju, sad na ovaj način, a kad uđeš na Evroviziju, to se diže atmosfera, dva mjeseca prije samog događaja i oni koji su veliki favoriti, tu se prati sve, tu se upliće i politika, pa kladionice, prognoze. Ima tu gomila sadržaja o kojima ranije nisam ništa znala, pa ni on, sad više posmatra te stvari. Možda je prvo mjesto bilo preambiciozno, ali smo uspjeli da predstavimo jedan mikroprerformans i malo drugačiju pjesma, naš cilj je bio da nas prepaznaju i to smo ostvarili – rekla je Konstrakta za Blic.

Prihvati notifikacije