Hronika

“PROJURIO JE KAO METAK” Mladi motociklista poginuo na nekoliko stotina metara od PORODIČNE KUĆE

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u popodnevnim časovima u Ulici Lole Ribara u Dobanovcima, kada su se sudarili putnički automobil i motor, nastradao je motociklista N. M. (19).

“PROJURIO JE KAO METAK” Mladi motociklista poginuo na nekoliko stotina metara od PORODIČNE KUĆE
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Fejsbuk profil preminulog mladića ispunjen je fotografijama raznih motora, a njegova komšinica tvrdi da je bio veliki fan ovih mašina, prenosi Blic.

Po njenim riječima, N. M. je ljubav prema motorima naslijedio od oca D. M. koji je takođe “volio da izvodi vratolomije na dvotočkašu”.

– N. M. je bio vatreni motociklista, kao i njegov otac. Odmalena je vozio motor. Juče je cijele Dobanovce obišao kao metak – kaže ona i dodaje da je “poslije toga otišao kod druga sa kojim je nastavio vožnju”.

Poginuo u blizini porodične kuće

– Preko fejsbuk-stranice smo saznali da se nešto dogodilo, dječka koji je vozio motor znali smo iz viđenja, u šoku smo zbog svega što se dogodilo – ispričali su žitelji ovog naselja za Novosti.

Kako su rekli, nastradali mladić poginuo je nekoliko stotina metara od porodičnog doma.

Na mjestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i porodica nastradalog mladića. U trenutku kada je pogrebno preduzeće odnosilo tijelo, jecaji majke i prijatelja prolomili su se ovim dijelom Dobanovaca.

Stariji Dobanovčani rekli su da je bilo pitanje vremena kada će se ovakva tragedija dogoditi.

– Ovde ima dosta motorista, a veliki broj njih izuzetno bahato vozi. Uveče stalno čujemo kako “lete” po ulicama, skoro smo dobili i saobraćajnog policajca koji kontroliše saobraćaj. Nažalost, tragedije se dogode u trenutku, i žao mi je što se ovako mlad život ugasio – ispričao je Novostima jedan od očevidaca.