Zabava

PROMJENA ZA PROMJENOM, PA KO IZDRŽI Horoskopski znaci koje preko jeseni čeka PAKAO

Dramatične životne promjene čekaju pet znakova zodijaka ove jeseni.

PROMJENA ZA PROMJENOM, PA KO IZDRŽI Horoskopski znaci koje preko jeseni čeka PAKAO
FOTO: SHUTTERSTOCK

Toliko će morati da im se prilagođavaju da će jedva dočekati zimu.

Vaga

Vage na jesen očekuju dramatične promjene u privatnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će unaprijediti novi odnos s partnerom, pa će ili preći da žive sa njom ili čak uploviti u bračne vode. Isto je i sa Vagama koje su u lošim ljubavnim odnosima – ili raskid ili razvod.

Blizanci

Jesen može radikalno promijeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode “kancelarijskog ropstva” i da počnu raditi nešto kreativnije i zanimljivije. Talentovani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama. Žele imati više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen donijeti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smiju propustiti ili će samo produžiti sebi robovanje šefovima.

Djevica

Marljivim Djevicama na jesen stiže unapređenje na poslovnom planu. Mnogo će se uplašiti od odgovornosti koja dolazi sa novim položajem, ali posle prilagođavanja sve ide lagano.

Ovan

Na jesen velike promjene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su raditi i odlučivati brzo; teško im je da sjede i mirno čekaju. Njihova impulsivnost će im na jesen konačno donijeti dobre stvari. Mnogim Ovnovima biće ponuđen zanimljiv i složen projekat na poslu, koji će podrazumijevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju, piše Atma.

Vodolija

Vodolija će se takođe suočiti s dramatičnim promjenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cijene slobodu i ponekad su zbog nje spremni odreći se svega i svih. Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti “neočekivani” udarac – voljena osoba iznjeće ultimatum ili podnjeti zahtjev za razvod ili najaviti raskid, piše Noizz.rs.