Hronika

PRONAĐENA DROGA I ORUŽJE Policija u Sarajevu uhapsila mladića

Policija u Sarajevu uhapsila je mladića zbog posjedovanja narkotika i automatskog oružja.

PRONAĐENA DROGA I ORUŽJE Policija u Sarajevu uhapsila mladića
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopštilo je da su pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga prilikom kontrole i pretresa lica E.G, rođen 1991. godine pronašli materije koje podsjećaju na marihuanu i drogu amfetamin-spid.

Kod uhapšenog E.G pronađeno je 9 pvc kesica sa patent zatvaračem i logom lista marihuane sa sadržajem suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 2 pvc paketića sa sadržajem NN bijele materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu amfetamin-spid i jedan mobilni telefon.

Pročitajte još

Po nalogu Opštinskog suda u Sarajevu izvršen je i pretres stana u ulici Kemala Kapetanovića na području opštine Novo Sarajevo i tom prilikom je pronađena pvc kesa sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, bruto mase oko 500 grama, tri pvc kesice sa sadržajem koji asocira na marihuanu, kesica sa sadržajem koji podsjeća na opojnu drogu spid.

Policija je privremeno oduzela i jednu rolnu pvc folije, aparat za pakovanje pvc folija, digitalnu vagu sa tragovima koji podsjećaju na marihuanu, automatsku pušku sa skinutim drvenim kundakom, automatsku pušku sa preklopnim kundakom, 149 metaka u 8 pakovanja i okvir za pušku u kojem se nalazilo 25 metaka.

Uhapšeni je zadržan u prostorijama MUP KS zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno posjedovanje oružja, prenosi Kliks.

Prihvati notifikacije