Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRONAŠLA SAVRŠENOG MUŠKARCA Novi momak Dare Bubamare potpuno lud za njom, NE NALAZI JOJ MANU

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Pjevačica Dara Bubamara je po svemu sudeći veoma srećna žena! Osim što je uspješna u poslu kojim se bavi, ima sina i materijalno je obezbijeđena, uspjela je da pronađe i savršenog muškarca.

Naime, Saša Pešić, pjevačicin novi izabranik, toliko je zaljubljen u Daru, da joj ne nalazi nijednu manu, a čak joj je i zabranio da se izgladnjuje i mrša, piše Ali.

– Saša obožava Daru baš onakvu kakva jeste. Toliko je zaljubljen u nju, njenu neobuzdanu i mladalačku energiju, njenu pojavu uopšte, da joj ne dozvoljava da na sebi bilo šta mijenja – ispričao je izvor blizak paru i dodao: “Kada god, kao i svaka druga žena, počne da priča o tome da bi voljela da oslabi još dva-tri kilograma, on joj kaže da je savršena, da joj ništa ne fali i da se zaljubio u nju takvu kakva jeste.”

– Uvijek ističe da ga anoreksične manekenke ne zanimaju i da na ljepoti i oblinama mogu da joj pozavide i djevojke 20 godina mlađe od nje – kaže izvor .

Kako je izvor još rekao, Dari imponuju Sašina pažnja i ljubav, ali pošto je dosta mlađi od nje i bavi se sportom, pjevačica bi voljela da ga prati u svemu.

View this post on Instagram

🌴❤️❤️😍

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

– Dara je krenula u teretanu i na razne masaže kako bi njeno tijelo bilo zategnuto i privlačno. Njih dvoje planiraju prvo zajedničko putovanje i ona želi da kada se skine u kupaći kostim bude savršena svom momku – kaže izvor i otkriva da je Darin momak uspio da je odvrati od cigareta.

Dara i Saša su se upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gdje su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu.

– Varnice među njima su sijevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlijepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmijeh, ali i mlade godine – ispričao je izvor.

Dara je nedavno počela da puši.

– Saša ju je odvratio od toga i uspio je da preobrati na vrijeme. Svakodnevno utiče na nju da se zdravo hrani, dovoljno spava, pije vodu… Objasnio joj je da joj cigarete nisu potrebne i da loše utiču na njeno zdravlje, kožu… I ona ga je poslušala. Nema sumnje da novi dečko utiče samo pozitivno na Daru – kaže na kraju izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO