Zabava

PROPUSTI U SERIJI "SENKE NAD BALKANOM" Uočiće ih samo OŠTRO OKO I BRITAK UM

Druga sezona serije “Senke nad Balkanom” potpuno je osvojila publiku, ali “ko radi taj i griješi”, pa je tako i u slučaju ove serije čija prva epizoda ima četiri greške.

PROPUSTI U SERIJI "SENKE NAD BALKANOM" Uočiće ih samo OŠTRO OKO I BRITAK UM
FOTO: A. LETIĆ/PROMO

Gledoci su prvo primjetili antenu koja nije postojala 1933., a pojavljuje se u jednoj sceni, a kasnije su uočene još neke sitnice koje, pak, ne kvare cjelokupan dojam da je ova serija i te kako fantastična i i te kako je opravdala očekivanja gledalaca.

U trenutku kada Ante Pavelić i Anton Godina šetaju Bečom vidi se ogromna plava reklama za banku. Beč izgleda kao prije skoro devedest godine, ali pitanje je da li je imao restoran brze hrane koji se, takođe, pojavljuje u sceni snimanoj u Novom Sadu. Takođe, u seriji se pokeraš predstavlja kao sudija ustavnog suda, koji je uveden kao institucija tek poslije Drugog svjetskog rata.

Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, u nastavku gledamo glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sljedeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zavjeru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mješavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko.

(Blic)