Zabava

"PROŠLA SAM KROZ MNOGO KRIZA” Milica Mandić priznala da je morala da zatraži STRUČNU POMOĆ

Poznata sportistkinja nedavno je proslavila sedam godina veze s izabranikom Markom Đuričićem, a iako joj trenutno na svim poljima ide od ruke, ne krije da je zbog teških trenutaka u karijeri morala da potraži stručnu pomoć.

"PROŠLA SAM KROZ MNOGO KRIZA” Milica Mandić priznala da je morala da zatraži STRUČNU POMOĆ
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Milica Mandić verila se pre dve godine za dječka Marka, a sada je otkrila da je njihov prvi susret bio posebno sudbonosan, prenosi Blic.

– Imala sam ti sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvijek uz mene, navija svim srcem i bodri me – ispričala je Milica u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi” na K1, te otkrila da je upravo ona razlog zašto se njen dečko vratio tekvondou.

– Vratio se na sport kad je video da se borim na Olimpijskim igrama u Londonu. Ja sam bila prva osoba koju je video kad se vratio. Podržavao me je od prvog trenutka i kad nismo bili zajedno, i to traje dan-danas. On je bio krupniji momak i trebao mi je neko koga mogu da udaram da podnese to, i tako smo krenuli zajedno da treniramo. Trener je od početka podržao tu vezu i govorio je da je on čovjek za mene i kada smo bili samo drugari. Kad sam mu rekla da smo zajedno, bili smo u Vrnjačkoj Banji, trener je išao po hotelu i pričao kako mu se udaje najstarija kćerka – kroz široki osmeh je ispričala Mandićeva.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Ona takođe ističe da njen put ka medaljama i uspjehu nije bio nimalo lak, te da je zbog toga prvenstveno radila na jačanju psihe.

– Ne volim mnogo da obraćam pažnju na komplimente da sam lepa, ali mi mnogo više znači kad kažu da me vide kao neku snažnu i jaku ženu. To mi mnogo više prija. Mislim da me snaga uma i psihe dovodila do rezultata. U posljednje vrijeme sam bila psihički jaka i jako sam ponosna na to. Jako mlada sam postala olimpijski šampion, nisam se formirala ni kao ličnost, a dobila sam ogromnu slavu sa 20 godina. Nisam to ni očekivala, niti znala šta znači, ali sam se godinama borila s tim. Postojalo je mnogo kriza kroz koje sam prošla, tako da sam sada ponosna na svoju psihičku snagu. Osjećala sam taj pritisak od trenutka kad sam pobedila u Londonu. Ali borila sam se tako što stisnem zube i radim na sebi uz pomoć trenera i psihologa – iskrena je Milica.

Prihvati notifikacije