Fudbal

"PROTIVNIK JE BIO MOTIVISAN" Stanković zadovoljan pobjedom

Fudbaleri Crvene zvezde danas su savladali austrijski LASK rezultatom 2:1 u okviru druge kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji, a Dejan Stanković je bio izuzetno zadovoljan naročito mlađim snagama.

"PROTIVNIK JE BIO MOTIVISAN" Stanković zadovoljan pobjedom
FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

Crveno-bijeli su diktirali tempo tokom većeg dijela utakmice, a golove su postigli Ohi u 32. i Katai u 39. minutu utakmice.

– Meč je bio odličan, pravi takmičarski. Ritam i intenzitet utakmice su bili baš onakvi kakve smo željeli, pa smo se lako prilagodili. Protivnik je bio prilično motivisan i dosta zahtjevan. Primili smo rani gol, ali to nije uticalo na odnos momaka prema utakmici i zahtjeve koje smo imali za njih. Brzo smo se vratili, pa i preokrenuli i imali još nekoliko prilika. Mislim da smo utakmicu držali pod kontrolom i namjenski podigli ritam da bude jak za sve. Momci koji su počeli su uspjeli da izdrže 70 minuta i zadovoljan sam prikazanim. Moram da pohvalim i igrače koji su ušli 20 minuta pre kraja i moram da im čestitam. Vidio se veliki napredak i raduje me što su se dobro pokazali. Nije posao završen jer nas očekuju još dvije utakmice i dosta rada – rekao je Stanković, prenosi SportBlic.

Prihvati notifikacije