Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRSA O PRSA Žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea pjevačkih zvijezda (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Promo

Na “Gala pool celebrity night”, na kome su dodeljene nagrade emisije “Ekskluzivno”, sinoć je došlo nekoliko muzičkih zvijezda koje je Ana Kokić opisala na sljedeći način: “Sve imamo bujno poprsje, imaćete puno kadrova ispunjenih našim atributima”.

Prsa o prsa sa njom je mogla da se takmiči i Dara Bubamara koja je došla iz Novog Sada uprkos zdravstvenim tegobama.

– Ništa mi nije teško za mog prijatelja, urednika emisije “Ekskluzivno”, koja mi je dodijelila i dvije nagrade. Za najoriginalniji koncert i najzanimljivije izjave u pomenutoj emisiji. Jadno je što pojedine kvazi zvijezde nisu došle na ovaj glamurozni parti. Ali to i nije za njih. Pjevači moraju da poštuju korektne novinare, a kada je riječ o emisiji “Ekskluzivno”, osim mene, uz njih su uvijek i Ceca Ražnatović, Maja Berović, Emina Jahović, Ana Kokić i Anastasija Ražnatović – rekla je Dara i od Maje zatražila sprej protiv komaraca čija najezda je pohrlila na nju.

Foto: Promo

– To je zato što je najslađa – nasmijala se Maja Berović koja je u “Kovilovo resortu” proslavila rođendan u društvu supruga Alena, urednika emisije “Ekskluzivno” Nikole Rumenića i vlasnika “Toxic” produkcije i prijatelja Nemanje Popovića Neša.

– Od supruga sam dobila torbu, čiji sam kolekcionar i obožavam ih – rekla je Maja.

Foto: Promo

Žurki je prisustvovala i Jadranka Barjakatrović koja je dobila nagradu za “najbolje noge estrade” ali je istakla da je za nju Snežana Babić Sneki i dalje na tronu. Pjevač Nikola Mićović dobio je nagradu za najboljeg klupskog pjevača u usponu, a instruktorka plesa Aleksandra Bogdanović okitila se priznanjem za najbolji nastup na “Exitu” gdje je izvodila performans na latino stage-u.

Prisutni su ostali raspamećeni i oduševljeni idejom novinarskog tima emisije “Ekskluzivno” da nagradi snimatelja te emisije Denisa Korbara za najboljeg u svojoj branši.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO