Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRVA FOTOGRAFIJA IZ SRBIJE Trudna Ana Ivanović spremna za DANAŠNJE SLAVLJE (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Bivša Teniserka Ana Ivanović juče je objavila radosnu vijest da je ponovo u drugom stanju, a danas je na društvenoj mreži Instagram osvanula prva fotografija od kako je trudna Ana stigla u Beograd.

Naime, Ana Ivanović je odmah po dolasku u Beograd željela svima da saoptši da će sin Luka kog je dobila u braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom uskoro dobiti brata ili sestru. A radosnu vijest podijelila je objavom fotogarfije njihovih patika, među kojima je i četvrti par čime je odmah jasno stavila do znanja svima da ih očekuje prinova u porodici.

Foto: printscreen Instagram

– Naša srca pucaju od radosti! Imaćemo još jednu prinovu u našoj porodici. Dvoje za dvije godine – napisala je trudna Ana uz fotografiju na kojoj se vide četiri para patika.

Podsjetimo, Ana je trenutno u Srbiji kako bi prisustvovala vjenčanju svog prata Miloša koji će danas izgovoriti sudbonosno da kćerki fudbaklskog asa Dragana Džajića, Dragani. Fotografija koja je osvanula na Instagramu je iz salona u kom se Ana očigledno spremala za vjenčanje koje bi uskoro trebalo da počne.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO