Zabava

Prvi muž pjevačice je opasan moćnik: Sada je u skladnom braku, a zbog ovog joj je prvi pukao

Dragica Radosavljević je više od dvije decenije u skladnom braku sa Nebojšom Negićem, međutim, malo ko zna da je slavnoj pjevačici ovo drugi brak.

Prvi muž pjevačice je opasan moćnik: Sada je u skladnom braku, a zbog ovog joj je prvi pukao
FOTO: FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Naime, Cakanin prvi muž bio je tajanstveni Beograđanin Boris kojeg je upoznala u Makarskoj kada je imala samo devetnaest godina.

U to vrijeme, Cakanin prvi muž je radio na Institutu Juroslav Čeh, a ljubav sa pjevačicom desila se na prvi pogled. Iako su u početku krili vezu, Cakana i Boris su vrlo brzo riješili da svoju ljubav krunišu brakom. Vjenčanje je održano u krugu porodice i prijatelja, a pjevačica se jednom prilikom prisjetila kako je upoznala čovjeka koji je osvojio njeno srce.

U to vrijeme, Cakanin prvi muž je radio na Institutu Juroslav Čeh, a ljubav sa folk pjevačicom desila se na prvi pogled. Iako su u početku krili vezu, Cakana i Boris su vrlo brzo riješili da svoju ljubav krunišu brakom. Vjenčanje je održano u krugu porodice i prijatelja, a pjevačica se jednom prilikom prisjetila kako je upoznala čovjeka koji je osvojio njeno srce, prenosi Blic.

– Sa njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kada dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobjegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Voljela sam ga, sve je bilo lijepo i nisam morala da živim više u malom mjestu – počela je priču Cakana.

– Nismo mi imali problema u smislu nevejrstva, već smo se jednostavno udaljili jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i dan danas se poštujemo i tu smo jedan za drugog, šta god da zatreba. On je divan otac – zaključila je svojevremeno pjevačica za medije.

Cakanin prvi muž nikada se nije javno eksponirao, a pjevačica je oduvijek poštovala njegovu želju da ostane anoniman. Kruna njihove velike ljubavi je kćerka Maja koja se rodila dvije godine nakon njihovog vjenčanja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije