Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRVI NALAZI OBDUKCIJE ŠABANA ŠAULIĆA “Povrede su bile toliko velike da mu ni operacija ne bi spasla život”

Hronika
Autor:

Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

Danas je u 14 časova završena obdukcija Šabana Šaulića u Njemačkoj, a njegova djeca Sanela i Mihajlo preuzeli su tijelo i u večernjim časovima će se vratiti u Srbiju vladinim avionom.

Prvi rezultati su stigli, a jedan od najčitanijih njemačkih portala prenio je saopštenje policije u kojem se navodi sljedeće:

– Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspjeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas – piše u saopštenju policije do kojeg je došao njemački sajt Neue Westfalische.

Foto: Neue Westfalische/Screenshot

Naime, s obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i kćerka će vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

Sa aerodroma u Njemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomjeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Podsjetimo, Šaban je tragićno nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj kada je u automobil u kom je bio pjevač udario drugi auto.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO