Zabava

Prvi put progovorila o ovome: Neda Ukraden otkrila kako je OTKAZALA VJENČANJE

Jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Neda Ukraden otvorila je dušu i pred TV kamerama prvi put progovorila o tome zbog čega se, poslije razvoda, nikada više nije udavala.

Prvi put progovorila o ovome: Neda Ukraden otkrila kako je OTKAZALA VJENČANJE
FOTO: D. MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ja sam sa svojim suprugom provela 15 najljepših godina svoje mladosti jer sam njega upoznala kad sam imala 19 godina , na prvoj godini studija. On je tada imao 33 godine, slobodan, po zanimanju reditelj. On je odmah htio da se ženimo. Njegovi su roditelji bili srećni što je našao neku da ga smiri. A ja na početku života, ja dobila krila da malo poletim – počela je priču Neda.

Kako je rekla, oni su se poslije 10 godina zabavljanja vjenčali.

– Oženili smo se jer smo došli na vrh glave i njegovim i mojim roditeljima, prijateljima, svađali se, mirili se. E, poslije godinu dana sam rodila malu i onda sam vidjela da je jedno zabavljati se, biti našminkan, napirlitan, i doći dobro raspoložen na sastanak, a drugo je pod istim krovom dijeliti trenutke i obaveze – ispričala je Neda gostujući na HRT.

Tu, kako kaže, dolaze do izražaja različite naravi, karakteri, mentaliteti.

– I nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lijepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnijezdo, opremila je, donosila iz cijelog svijeta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodijelio i dijete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu – istakla je Neda Ukraden i dodaje:

– Pitaju me kako lijepo izgledam – pa zato što me niko ne nervira. Bolje da ste bez auta, štikli, i slično nego da ste sa nekim od koga vam je muka, od koga vam se stvara neka kiselina u želucu od koje možete dobiti rak.

Otkrila je da je i dalje predmet udvaranja i da još uvijek ima dvije aktuelne bračne ponude.

– A nisam se udala zato što sam žena koja ima dijete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gdje hoćete. Ali kad imate dijete… Dovesti dijete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Kćerka je bila ušuškana, ja tu, dvije bake, dva djeda, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum vjenčanja, ali sam odustala zbog kćerke. Nije samo zbog nje ali to mi je prevagnulo na jezičku. Da ja nju istrgnem iz sredine gdje se dobro osjeća zbog nekog svog ćeifa. To nisam htjela – iskrena je bila Neda Ukraden, piše Mondo.

Prihvati notifikacije