Hronika

PU Banjaluka: Navodi o gužvama i teškim uslovima su "NEPROFESIONALNI I TENDENCIOZNI"

Nakon teksta o teškim uslovima i velikim gužvama na lokaciji za izdavanje ličnih dokumenata u Banjaluci oglasila se i Policijska uprava Banjaluka.

PU Banjaluka: Navodi o gužvama i teškim uslovima su "NEPROFESIONALNI I TENDENCIOZNI"
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Dodaju da se rad odvija nesmetano, svakim radnim danom, od 7 do 20 časova i na poslovima izdavanja ličnih dokumenata i zaprimanja zahtjeva građana anagažovan je maksimalan broj službenika, a sve sa ciljem da svi građani mogu pravovremeno ostvariti svoja prava.

Podsjetimo, Srpskainfo je objavila kako su u CIPS-u u Banjaluci velike gužve, da građani čekaju satima na zamjenu dokumenata, te da se i zaposleni žale zbog teških uslova usljed kvara na klima uređajima, a ove navode iz PU Banjaluka ocjenjuju tendencioznim.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da se “svaki građanin može na licu mjesta uvjeriti” da je rad na ovoj lokaciji u normalnim uslovima i da građani ne trpe u ostvarivanju svojih prava.

Pročitajte još

Istovremeno kažu da su navodi o teškim uslovima u kojima rade zaposleni, ali i građani koji satima čekaju na zamjenu dokumentara “neprofesionalni i tendenciozni”.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu