Zabava

PUN MJESEC UŠAO U ŠKORPIJU Vjetar života spremio je UDARAC za ova TRI ZNAKA

Pun mjesec 18. maja ušao je u znak Škorpije i donio promjene za sve znakove Zodijaka. Evo kojima se ne piše dobro i valjalo bi da se pripaze.

PUN MJESEC UŠAO U ŠKORPIJU Vjetar života spremio je UDARAC za ova TRI ZNAKA
Foto: Profimedia

Pun mjesec daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju,uništavanje ili samouništavanje. Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i seksualno disponiranu, dok žene mogu biti posesivne, ljubomorne, frustirane, nervozne.

Jačinu ovog punog Mjeseca će mnogi osjetiti dva dana prije 18. i dva dana poslije. Mnoge osobe mogu osjetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnogo značajne promjene se dešavaju za vrijeme punog Mjeseca, a za ova tri znaka neće biti nimalo pozitivne.

Lav

Mars je u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. jula pa zato nije dobro ako imate destruktivne misli jer mnoge osobe mogu osjetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mjesec će biti u vašem prirodnom polju doma, porodice, novih početaka gdje može uzdrmati sigurnost u vašem domu. Trudite se da budete mirni.

Jarac

Sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj pun Mjesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da nema u životu pravila da je svaka osoba jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što vas čini radosnim.

Ribe

Vi treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum jer postoji mogućnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku on će vam davati vrlo kreativan period. Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako ovo je olakšavajući period samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

(Blic žena)