Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PUNA MU USTA SEBE Donald Tramp smatra je zgodan, pametan i stabilan genijalac (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Erik S. Lesser/EPA

Lider Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo je putem posta na Tviteru sebe nazvao stabilnim genijalcem dodajući kako uz to još i dobro izgleda.

Američki lider rekao da će ga sve medijske kuće podržavati u nekom trenutku, na ovaj ili onaj način. On je to predviđanje zasnovao na njegovom uvjerenju da će se mediji koji ga ne podržavaju ubrzo povući iz biznisa zbog nedostatka kredibiliteta javnosti.
Tramp je potom iskoristio omiljene uvrede za njegove demokratske rivale, bivšeg potpredsjednika Džoa Bajdena, gradonačelnika Indijane Pita Butidžidža i senatorku Elizabet Voren.

 

– Možete li zamisliti da za predsjednika imate uspavanog Džoa bajdena, Alfreda E. Neumana ili veoma nervoznu i mršavu verziju Pokahontas, umjesto onoga što imate sada, tako zgodnog, pametnog i stabilnog genijalca. Žao mi je što moram reći da će i društvene mreže biti istjerane iz biznisa te, konačno, mediji koiji šire lažne vijesti – napisao je Tramp na Tviteru.

Podsjećanja radi, nakon što je Elizabet Voren objavila kandidaturu za američke predsjedničke izbore 2020. godine, Tramp joj je putem Tvitera dao nadimak Pokahontas. Ranije je i Butidžidža uporedio sa fiktivnim likom Neumanom.

Američki lider nazvao je sebe ekstremno stabilnim genijalcem i u maju ove godine, i to nakon što je iskritikovan jer je napustio sastanak s demokratima.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO