Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PUNA PODRŠKA PREDSJEDNIKU Regionalni odbor Socijalističke partije Bijeljina STAO UZ PETRA ĐOKIĆA

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Regionalni odbor Socijalističke partije (SP) Bijeljina saopštio je da najoštrije osuđuje samoinicijativno djelovanje jednog broja poslanika SP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odbacujući njihove zahtjeve kao neosnovane i neargumentovane, te pruža punu podršku predsjedniku stranke Petru Đokiću.

Regionalni odbor SP Bijeljina apeluje da rukovodstvo stranke uloži maksimalne napore da budu očuvani jedinstvo i kapaciteti Socijalističke partije, navodi se u saopštenju nakon sjednice Regionalnog odbora SP, održane večeras u Bijeljini.

– Svi opštinski/gradski odbori iz Izborne jedinice b očekuju od najviših organa SP da u što kraćem roku donesu određene odluke u skladu sa Statutom partije povodom samoinicijativnog djelovanja grupe narodnih poslanika SP u Narodnoj skupštini Srpske – dodaje se u saopštenju.

Predsjednik SP Petar Đokić izjavio je danas da je iz ove stranke isključio Maksima Skoku, Gorana Selaka i Milenka Savanovića, navodeći da očekuje da mandati u Narodnoj skupštini Republike Srpske budu vraćeni ovoj političkoj partiji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO