Svijet

RADA MANOJLOVIĆ NA METI PLJAČKAŠA Uzeli joj torbu sa 500 evra i skupocijenim roleksom

Pjevačica Rada Manojlović pjevala je proteklog vikenda u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni u bekstejdž su upali lopovi u namjeri da je opljačkaju.

RADA MANOJLOVIĆ NA METI PLJAČKAŠA Uzeli joj torbu sa 500 evra i skupocijenim roleksom
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Dok je obezbjeđenje bilo oko pjevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca krišom su se zavukla u sobu gdje su Radi bile stvari, a obezbjeđenje ih je spriječilo da odnesu 500 evra i sat roleks koji vrijedi 7.000 evra.

– Kad je Rada stigla na nastup, smjestila se u sobu za goste u klubu, popravljala je šminku i frizuru. Poslije je s bendom izašla da pjeva, sve je bilo kako treba, a stvari su ostale u toj sobi gdje se smjestila. Obezbjeđenje je krenulo sa njom, to je veliki klub i svi gosti se nadgledaju da ne bi došlo do nekog haosa, ali su organizatori u brzini zaboravili da zaključaju sobu sa stvarima. Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbjeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da pjeva, prvu pauzu je napravila poslije sat vremena i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju – priča izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako se dalje navodi, lopovi su iz sobe ponijeli pjevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbjeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

– Pljačkaši su vidjeli da u torbi ima keša. Vjerovatno nisu ni brojali novac kad su vidjeli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi vidjeli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da bježe. Obezbjeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je vidio da sijeva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Poslije smo vidjeli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smijala, znate već nju. Samo je rekla: “Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odnijeli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući” – priča izvor.

Pjevačica za sada za medije nije komentarisala ovu situaciju, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije