Zabava

RADA OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE Snimci kad se uvija i pleše, dok je dodiruju iz publike najgledaniji

Snimci sa nastupa jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu Rada Manojlović osvanuli su na sajtu za odrasle, te su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu prenose domaći mediji.

RADA OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE Snimci kad se uvija i pleše, dok je dodiruju iz publike najgledaniji
FOTO: RADJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Naime, pojedini pjevačicini snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan od njih ima više od 300.000 pregleda.

Najgledaniji video popularne pjevačice je sa koncerta u diskoteci u inostranstvu na kojem igra provokativno, dok je gosti dodiruju. Tako se u jednom momentu na snimku jasno vidi da je Rada okrenula pozadinu ka publici i približila se bini, pa su je djevojke tik do nje štipkale, pipkale i mazile, kako otpozadi, tako i sprijeda. Kada su vidjeli priliku, ka bini su tada pohitali i neki muškarci i dodirivali Radu, ali je ona tada povukla ručnu i udaljila se.

FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Ipak, nastavila je da se uvija, a to zadovoljstvo za oči traje nekoliko minuta. Video je jedan od najgledanijih u kategoriji “Serbian”, a tagovi ispod njega su “serbian singer”, “serbian celebrity”, piše Kurir.

Još jedan popularan, ali dosta manje gledan u odnosu na prvi snimak, takođe je sa pjevačicinog nastupa. Na sebi je imala dugačku crvenu haljinu sa prorezima, koji su, čim je Rada napravila korak, pokazali njene noge, ali i međunožje. Na tom nastupu Manojlovićeva takođe izazovno pleše, a pripremila je i poseban performans za publiku. Svoju pozadinu okrenula je ka gostima i počela da se uvija, trese i savija do poda, a u pozadini se jasno čuju ovacije muškaraca. Video ima oko 40.000 pregleda.

I na drugim poznatim sajtovima Manojlovićeva je glavna zvijezda. Na jednom sajtu za odrasle se pored vrelih fotki pjevačice u kratkim suknjicama, nalazi i snimak sa nastupa gdje se uvija u uskom uz tijelo pripijenom kombinezonu kroz koji se sve ocrtava. Na jednom od najgledanijih videa na tom sajtu ona igra u prekratkoj šarenoj haljini, iz koje viri njena pozadina.