Zabava

RADE TO SA LJUBAVLJU Ovo su najbolji kuvari među horoskopskim znacima

Šta to čini dobrog kuvara dobrim? Mnogi će reći talent i praksa, ali mi ipak tvrdimo da je u pitanju strast prema kuvanju... i horoskop.

RADE TO SA LJUBAVLJU Ovo su najbolji kuvari među horoskopskim znacima
FOTO: GUILLAUME HORCAJUELO/EPA

Evo koji pripadnici horoskopa su vrsni kuvari, kako prenosi Index.hr.

Bik

Bikovi su izvrsni kuvari jer se prilikom kuvanja služe svim čulima. Ukus im je veoma bitan i neće poslužiti hranu kojom nisu zadovoljni. Ništa ih ne može toliko oneraspoložiti kao loš ukus i jako im je važno uživanje u hrani.

Rak

Rakovi najviše vole kuvati za svoju porodicu i prijatelje u opuštenoj atmosferi. Iako nisu skloni učenju kulinarskih tehnika i trikova, jako su dobri u pripremi jela jer to rade sa ljubavlju. Ne vole puno da eksperimentišu, ali ono što su naučili skuvati gotovo je uvijek preukusno.

Vaga

Vage su jako dobri kuvari jer, za razliku od Rakova, obožavaju da eksperimentišu sa hranom i isprobavaju nove ukuse i kulinarske metode. Zbog urođene težnje za ravnotežom, znaju kako začiniti hranu u najboljom mogućoj mjeri. Iako se u početku drže tuđih recepata, vremenom postanu vještiji u smišljanju vlastitih. Vage uče iz svojih grešaka i neće prestati pokušavati da usavrše jelo koje im je prethodno ispalo loše, čak i ako im za to treba deset puta.

Jarac

Jarčevi obožavaju kuvati jer ih ta aktivnost smiruje. Uživaju i u najmanjim stvarima, kao što su sjeckanje luka ili pranje povrća. Ne boje se zahtjevnih recepata, a jednom kad im neko zahtjevno jelo ispadne ukusno, oni će ga napraviti još barem nekoliko puta. Imaju veliku listu omiljenih jela i stalno na listu dodaju nova. Preferiraju zdravu ishranu i zbog toga kuvaju u manjim količinama.

Blizanci

Blizancima je ukus hrane, baš kao i Bikovima, veoma bitan i žele imati kontrolu nad onim što se kuva. Vole eksperimentisati sa začinima koji dolaze iz različitih dijelova svijeta i jako dobro određuju koji će začin savršeno upotpuniti drugi i doprinjeti slasnom ukusu. Obožavaju da probaju hranu iz drugih kultura i obično započinju nove kulinarske trendove, piše Noizz.rs.