Zabava

RADI VIZE I PRODAJE NEKRETNINE Ovako je dečko majke Darka Lazića pričao o svom bogatstvu, a pjevač otkrio da ih koristi kao reklamu

Majka Darka Lazića već neko vrijeme je u vezi sa izvesnim Draganom Paunovićem, koji je sada objelodanilo da su stali na ludi kamen, što su Darko i njegova majka demantovali.

Dragan Paunović i Branka Lazić
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Lazić je pobjesnio zbog priča da se njegova majka udala, te je naveo da to nije istina i da planira da obavi ozbiljan razgovor sa partnerom svoje majke. Takođe, on je izjavio da smatra da se Paunović reklamira preko njih i da ih za to koristi.

Ipak, Dragan Paunović je na početku romanse sa Brankom otkrio čime se bavi, a zatim je istakao da Branka ne ulaže svoj novac u njegov biznis.

Pročitajte još

Mi ne sarađujemo poslovno, nismo poslovni partneri. Branka i ja smo već nekoliko mjeseci u vezi, ona mene podržava kao moja emotivna partnerka, da ne kažem djevojka, to je ipak za mlađe (smijeh). Kad dosta putujete i imate puno posla, potreban vam je neko sa kim ćete porazgovarati i podijeliti sve, a ona je u tom smislu tu za mene – pričao je Dragan tada i dodao:

Darko Lazić o majci
FOTO: MILAN ILIĆ, PRIVATNA ARHIVA/RINGIER

Ja sam rođen u Holandiji, radio sam tamo, ali sam već neko vrijeme u Srbiji, zbog djece i moje privatne situacije. Tako sam i odlučio da proširim biznis ovdje. Kada sam došao, otvorio sam prvu firmu koja se bavi konzularnim poslovima, elektronskih viza i tako. I u Holandiji i u Francuskoj se bavim nekretninama, a pored toga, moja firma radi i obezbjeđenje i menadžment za poznate ličnosti u svijetu sporta – rekao je on.

Branka Lazić
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Brankin dečko tada je ispričao i da je veoma imućan, ali da nije milioner, piše Blic.

– Uzeo sam jedan objekat, pored tih apartmana koje imam, uložio sam u jednu lepu zgradu i ostvario saradnju sa holandskim pivarama, to je jedna njihova franšiza, nešto čega nema na Zlatiboru. Isplati se ulagati kod nas u nekretnine i turizam, taj neki familijarni koji ja želim. Širi se i Zlatibor u vezi sporta, zato i mislim da je dobro investirati tamo. Srbija se širi, mnogo se stranih firmi otvara, to mnogo znači za zemlju. Ne bih ulagao novac da to ne vrijedi. Nisam ja, kao što se piše, milijarder, naravno da se zarađuje, ali se i dosta ulaže, znate kako to već ide, banke, investicije.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu