Hronika

Radnica povrijeđena u pljački prodavnice

Radnica u prodavnici “Amko komerc” u opštini Novo Sarajevo zadobila je lakše tjelesne povrede prilikom pljačke ove radnje koju je počinilo nepoznata osoba, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Radnica povrijeđena u pljački prodavnice
FOTO: SHUTTERSTOCK

Nepoznata osoba je juče ujutru uz prijetnju pištoljem ukralo određenu sumu novca iz prodavnice nanijevši zaposlenoj ženskoj osobi povrede, a zatim pobjeglo.

Ljekarsku pomoć povrijeđenoj pružila je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a potom su joj u Urgentnom kliničkom centru u Sarajevu konstatovane lakše tjelesne povrede, navodi se u saopštenju MUP-a.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, identifikovanju i pronalasku izvršilaca.

Sarajevska policija uhapsila je juče tri maloljetne osobe i B.S. (18) jer se dovode u vezu sa pljačkom prodavnice “Imeks trejd” u opštini Centar.

Juče oko 14 časova maskirana lica su uz prijetnju nožem ukrala određenu sumu novca i cigareta i zatim se udaljila u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad ovim licima.