Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Radnički: Partizan već traži alibi za neuspjeh

Sport
Autor:

Foto: M. Todorović/fkpartizan.rs

U Radničkom iz Niša su ogorčeni zbog transparenta na utakmici Partizan – Konahs Ki Nomads. Na njemu je pisalo „Prijateljski meč u nacionalnom šampionatu. UEFA lopovi! Pogledajte meč Crvena zvezda – Radnički.

– Sve ovo ukazuje da je za pojedince u Partizanu regularna i poštena samo utakmica koju Radnički ili Crvena zvezda izgube. U svakom slučaju pojedini funkcioneri Partizana su već sada počeli sa plasiranjem izmišljenih vesti o nekakvoj vrsti urote, a sve u cilju da se predstave kao žrtve. Mi poštujemo sve protivnike na terenu ali nećemo dozvoliti da se neko brani ili opravdava neuspjehe tako što u svoje probleme uvlači Radnički. Kao što smo više puta istakli, pozivamo ljude iz UEFA da dođu i provjere bilo koju našu utakmicu, jer mi smo uvijek bili transparentni. Smatramo da nije primjereno raspirivanje navijačkih strasti i širenje mržnje prema drugim klubovima, rekao je vršilac dužnosti predsjednika niškog kluba DraganMarković.

U Radničkom su dodali da se ne plaše ničeg.

-Ono što je napisano na transparentu i ono što izjavljuju pojedinci iz Partizana, za Radnički je samo kompliment. Shvatamo da bi oni bili mirni jedino da je Radnički savladao Crvenu zvezdu. Koliko je to bilo realno, pitam se? Zvezda je najbolji i najuspešniji srpski klub, a mi smo na kraju prošle sezone dokazali da smo odmah uz tu najuspešniju Zvezdu, a mnogo bolji i po rezultatima i plasmanu od Partizana. Došlo je izgleda vrijeme da u klubu iz Humske priznaju javno da nas se boje, da se plaše Radničkog i da im Radnički smeta. Žalosno je da za obračun sa nekim zamišljenim ili izmišljenim rivalom, a jasno je da je Partizanu sada Radnički veći rival od Zvezde, zloupotrebljavaju navijači. Ako postoji bilo kakva sumnja u rezultat susreta Crvena zvezda – Radnički i tu je za nas stvar potpuno čista – postoje nadležni i zvanični organi, pa neka se oni pozabave time ako smatraju da nešto nije bilo u redu. A ne da se preko navijača iskazuje, a tvrdim i da je neosnovano i neshvatljivo, nezadovoljstvo onih koji nas se plaše, pa čak i da se UEFA „obavještava“ dodali su u Radničkom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO