Sport

RADNIK BEZ POBJEDE Đurić: Prelako smo primili golove

Sarajevo je rutinski odnijelo bodove iz Bijeljine. Radnik je prikazao možda i najlošiju partiju u dosadašnjem dijelu sezone.

RADNIK BEZ POBJEDE Đurić: Prelako smo primili golove
FOTO: FK RADNIK

Svjestan je toga i kapiten Velibor Đurić.

– Odigrali smo najslabije poluvrijeme u novoj sezoni. Umjesto da mi budemo agresivni i da pokušamo da iskoristimo umor rivala nakon evropskih mečeva desilo nam se da veliki pad. Prelako smo primili golove. Sarajevo je kaznilo naše greške i sigurno da moramo puno bolje. U drugom dijelu smo bili nešto bolji ali nismo uspjeli da dođemo u priliku da napravimo više protiv šampiona- rekao je Đurić.

Bijeljinski tim nakon šest kola ima četiri boda i još je bez pobjede. Sličan start su imali i prošle sezone kada su u pet kola imali samo tri boda.

– Pauza nam dolazi u dobrom momentu da se pregrupišemo i popravimo određene stvari u našoj igri. Sigurno je da nismo zadovoljni ali smo ovako krenuli i prošle godine pa smo krenuli sa dobrim rezultatima i izvukli se iz krize. Opet moram ponoviti da smo zaista na startu sezone imali veoma težak raspored i da smo igrali protiv gotovo svih ekipa koje pretenduju na vrh – dodao je Đurić.