Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RADOVI U TOKU Ogromno interesovanje za Novakov turnir u Beogradu

Sport
Autor:

Foto: A. Dimitrijević/RAS Srbija

Radovi na teniskim terenima “TC Novak” na Dorćolu uveliko su u toku kako bi sve bilo spremno za početak humanitarnog sportskog događaja „Adria Tour“.

Regionalni turnir krenuće upravo iz Beograda, gdje će se Novak Đoković u subotu i nedelju 13. i 14. juna predstaviti publici u društvu velikana svjetskog tenisa kao što su Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, ali i drugih vrhunskih igrača.

Dok se izvode radovi na sređivanju centralnog terena na kom će se igrati mečevi, prvo u grupama, a potom i finale, stiže informacija da će ulaznice za ovaj spektakl uskoro biti puštene u prodaju.

Riječ je o kontigentu od 1.000 karata, u skladu sa trenutnim preporukama nadležnih institucija, a usjled borbe protiv Covid-19. S obzirom na ogromno interesovanje publike iz cele Srbije, ali i okolnih država, za očekivati je da ulaznice budu prodate u veoma kratkom roku. Više podataka o cijenama i prodajnim mestima uslijediće u narednim danima.

Adria Tour će se najprije igrati u Beogradu, a potom se seli u Zadar (20. i 21. jun), gdje će se Novaku pridružiti Marin Čilić i Borna Ćorić. Sedam dana kasnije planiran je turnir u Crnoj Gori (27. i 28. jun), a slijedi turnir u Banjaluci (3. i 4. jul), te gzibicioni meč u Sarajevu (5. jul) između Đokovića i Damira Džumhura, najboljeg bosansko-hercegovačkog tenisera.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO