Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Raspisan javni poziv za sufinansiranje rada udruženja, po projektu dodjeljuju i do 20.000 KM

Banjaluka
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku raspisalo je danas javni poziv za prijavu projekata udruženja građana za sufinansiranje iz budžeta Grada Banjaluka u 2019. godini.

Poziv se odnosi na sljedeće prioritetne oblasti: unapređenje položaja lica sa invaliditetom; unapređenje brige o licima treće životne dobi; ekonomsko osnaživanje žena; vannastavni programi po principu „pametnog obrazovanja“ za djecu iz porodica u socijalnom riziku (materijalna deprivacija, višečlane porodice i dr.); podrška programima brige o porodici, djeci u riziku od društveno neprihvatljivog ponašanja i zaštite prava djece u kontaktu sa zakonom; promocija hraniteljstva i podrška promociji razvoja društvenog/socijalnog preduzetništva.

Kako je navedeno u pozivu, projekte treba realizovati na području grada do kraja 2019. godine, a visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznose od 1.000 do 20.000 KM.

Udruženje može prijaviti samo jedan projekat na javni poziv.

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti udruženja građana koja su registrovana u skladu sa zakonom kod nadležnog suda ili drugog nadležnog organa i koja imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području Banjalke.

Prijave na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom, potrebno je dostaviti do 21. marta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO