Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RASPLAKAO SVE RODITELJE Sina zatekla OČAJNOG ISPRED ŠKOLE, govorio da “ŽELI DA UMRE” (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Yarraka Bayles/Facebook

Jaraka Bejls, mama iz Brizbejna u Australiji, podijelila je na Fejsbuk snimak svog sina Kvejdena (9) o kome danas priča cijeli svijet.

Kvejden (9) je, kako objašnjava Jaraka, rođen sa dijagnozom ahondroplazije, zbog čega ga vršnjaci konstantno maltretiraju.

– Upravo sam pokupila sina iz škole i prisustvovala sam epizodi njegovog maltretiranja. Zvala sam direktora, ali želim da pokažem svima – roditeljima, profesorima, pa i djeci, kakve posljedice ostavlja vršnjačko nasilje i kako prolaze njegove žrtve – kaže Jaraka uz potresan video koji je okačila na svoj Fejsbuk, gdje dječak izjavljuje da “želi da umre”, prenosi Žena Blic.

– Kad sam stigla u školu, zatekla sam gomilu djevojčica koje su ga mazile i tapšale po glavi, kao štene – kaže Jaraka, dodajući da je njen sin od vrtića izložen konstantnom vršnjačkom nasilju i da je zbog toga pokušao samoubistvo više puta.

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! 😭

Gepostet von Yarraka Bayles am Dienstag, 18. Februar 2020

– Prvi put je pokušao samoubistvo sa šest godina, kada mu je djed umro, a poslije toga pokušao je još par puta. On je konstantno izložen nasilju, vrijeđanjima i izuzetno je sklon suicidu zbog toga. I ne krivim djecu zbog toga, krivim njihove roditelje koji ih nisu naučili boljem ponašanju.

Snimak je vrlo brzo obišao svijet i postao viralan, a ljudi širom svijeta izražavaju žaljenje zbog toga što dječak svakodnevno prolazi.

– Osjećala bih se kao potpuni promašaj od majke da znam da moje dijete čini da se ijedno dijete osjeća tako kako se osjeća on – komentariše jedna žena, a na hiljade sličnih komentara niže se ispod slike.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO