Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RASVIJETLJENA TEŠKA KRAĐA KOD ZVORNIKA Ukrali mu telefon i 10.000 maraka

Hronika
Autor:

Foto: M. Jošida/RAS Srbija

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala H.J. i M.T. oba iz Živinica, zbog osnova sumnje da su počinila krivično djelo teška krađa.

Slučaj je Policijskoj stanici Zvornik prijavljen 10. januara ove godine. U prijavi se navodilo da su ispred lokala u mjestu Karakaj kod Zvornika dvije osobe ukrale mobilni telefon i veću količinu 10.01.2020. godine, prijavljeno je da su ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Karakaj, grad Zvornik, dva lica otuđila mobilni telefon i veću količinu novca od oštećenog, kome je na taj način pričinjena materijalna šteta u iznosu većem od 10.000,00 KM.

-Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalasku počinilaca, policijski službenici PU Zvornik su identifikovali lica H.J. i M.T. koja se sumnjiče da su počinila navedeno krivično djelo, zbog čega je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu- saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO