Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RASVIJETLJENO KRIVIČNO DJELO Uhapšena dva Banjalučanina zbog krađe novca iz kuće

Hronika
Autor:

Foto: Profimedia

Banjalučka policija rasvijetlila je tešku krađu počinjenu u ponedjeljak, 21. oktobra, i uhapsila dvije osobe iz ovog grada D.Ć. i V.J. zbog sumnje da su počinila to krivično djelo.

D.Ć. i V.J, koji su uhapšeni juče, provalili su u ponedjeljak u kuću koja se nalazi u Ulici Rade Kondića u Banjaluci, odakle su ukrali novac.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj protiv osumnjičenih za tešku krađu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici banjalučke Policijske uprave postupili su juče po prijavi da je iz kozmetičkog salona u Ulici Save Mrkalja u ovom gradu ukradena torba sa novcem i ličnim dokumentima.

– Na osnovu operativnog rada identifikovano je i uhapšena osoba B.M – naveli su iz policije.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj protiv B.M. za krivično djelo krađa.

– Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku – naveli su iz Policijske uprave.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka u protekla 24 časa evidentirano je osam krivičnih djela, pet narušavanja javnog reda i mira, osam saobraćajnih nezgoda i požar.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO