Hronika

Razbojnik do detalja opisao razbojništvo: Srpskainfo otkriva kako je OPLJAČKANA PUMPA U BANJALUCI

Sofren N. (23), tokom kriminalističke obrade u policiji, priznao je da je opljačkao benzinsku pumpu „Tioil“  u Banjaluci, otkriva Srpskainfo.

Razbojnik do detalja opisao razbojništvo: Srpskainfo otkriva kako je OPLJAČKANA PUMPA U BANJALUCI
FOTO: FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJE

Prema našim informacija, suočen sa dokazima, Sofren je vidio da se ne može izvući, te je policiji sve priznao i do detalja objasnio kako je planirao i izveo pljačku pomenute pumpe.

Podsjetimo, benzinska pumpa „Tioil“ koja se nalazi u Karađorđevoj ulici u banjalučkom naselju Lauš, opljačkana je 26. decembra u jutarnjim časovima.

Pročitajte još

Nakon što je policiji prijavljena pljačka, obavljen je uviđaj i policija je poduzimala sve na pronalasku razbojnika, što je ubrzo i dalo rezultate.

Tokom svojih aktivnosti, policija je uhapsila Sofrena N. prvo zbog toga što je kod njega pronašla manju količinu narkotika. Daljom istragom i kriminalstičkom obradom, utvrđeno je i da je odgovoran za pomenuto razbojništvo.

Izvor Srpskainfo pojasnio je kako je Sofren opljačkao pomenutu pumpu.

– On se 26. decembra oko 4.30 časova svojim automobilom „opel“ dovezao i parkirao ispred jednog marketa, a koji se nalazi u blizini pomenute pumpe. Vozilo je tu ostavio, a zatim se pješke uputio u pravcu pumpe. Zatim je maskiran fantomkom ušao u pumpu i prijeteći pištoljem natjerao radnika da mu preda oko 400 maraka – kaže naš sagovornik.

Nakon što je uzeo novac on je otrčao do svog automobila i pobjegao.

Policija je poslije hapšenja pretresla i njegovu kuću i druge prostorije koje koristi i tom prilikom pronašla je odjeću koju je koristio prilikom razbojništva kao i startni pištolj.

Prihvati notifikacije