Svijet

RAZLUPAO PET KAMIONA Omer nije isplatio radnicima plate, a onda je njegov sestrić sjeo u bager i naplatio mu sve sa kamatom (VIDEO)

Nezadovoljni radnik iz Turske, po imenu Hakan M, riješio je da svom poslodavcu, koji mu je ujedno bio i ujak, na teži način stavi do znanja da ne želi da pređe preko neisplaćenih plata. Naime, on je sjeo u bager, nakon čega je kašikom razlupao pet kamiona u vlasništvu firme njegovog ujaka.

RAZLUPAO PET KAMIONA Omer nije isplatio radnicima plate, a onda je njegov sestrić sjeo u bager i naplatio mu sve sa kamatom (VIDEO)
FOTO: TV BLIC/SCREENSHOT

Kako se navodi, video je nastao u Turskoj prije nekoliko dana i prvobitno je objavljen na TikToku. Prema pisanju turskih medija, njegov ujak Omer i vlasnik preduzeća koje se bavi iskopom i transportom uglja, radnicima nije isplatio plate, zbog čega je Hakan i napravio incident, koji bi navodno eskalirao i više, da ga kolege nisu spriječile da napravi još više štete, prenosi Blic.

Nakon što se video pojavio na Tviteru, Fejsbuku i Instagramu, korisnici su počeli da ostavljaju poruke podrške Hakanu.

“Teško je, njegovo pravo je da dobije platu”, “Dao je sve od sebe”, “Zašto ne plaćate svoje radnike?”, “Naći ću ovog čoveka i pružiti mu ruku”, “Učinio je ono što je i trebao”, samo su neki od komentara podrške koji su se nizali ispod snimka koji je za kratko vrijeme sakupio 7,5 miliona pregleda.

Prihvati notifikacije